Cruse ja Associates Kiinan selvennetään käytäntöihin perustuvan yrityksen siirtämiseen liittyvät kysymykset

http://www.china-briefing.com/news/2013/03/21/china-clarifies-issues-relating-to-policy-based-enterprise-relocation.html

Cruse ja Associates

21. Maaliskuu Kiinan valtion hallinnon verotus (SAT) julkaisi “Ilmoitusta koskevista tuloveron käytäntöön perustuva siirtämiseen yrityksille (ilmoitus [2013] No.11, jäljempänä”Ilmoitus”) 20. maaliskuuta 2013 aiheista, jonka tarkoituksena on käsitellä asioita, että ilmaantuu toteutettaessa”Hallinnollisia toimenpiteitä tuloverolain käytäntöpohjaisen yritysten uudelleensijoittamiseen.”

 

10. Elokuuta 2012 Kiinan SAT julkaisi “Hallinnolliset toimenpiteet tuloverolain käytäntöön perustuva siirtämiseen yrityksille (ilmoitus [2012] No.40, jäljempänä”Toimenpiteet”),” joka tuli voimaan 1 päivänä lokakuuta 2012. Toimenpiteet tarjoavat yrityksille käytäntöpohjaisen siirtäminen verokohtelu. Lisäksi tällaiset yritykset saavat siirtäminen korvausta valtiolta ja muiden asianomaisten. Lisätietoja löytyy alla.

Siirtäminen tulojen

“Siirtäminen tuotot” yrityksen sisältävät yleensä siirtäminen korvauksista ja omaisuuden luovutus tuloja.

Erityisesti siirtäminen korvaus kattaa raha- ja ei-monetaarinen korvaus tuotoista yrityksen koska muutto, mukaan lukien:

Korvausta pakkolunastetun omaisuuden

Korvaus siirtäminen ja tilitys

Korvausta tarjotaan vahingosta ja keskeyttäminen

Vakuutussaatavien saanut hyödykkeen tuotannonsiirtoprosessista aiheutuneet vahingot

Muut korvaukset tuotot

Muuttokustannukset

“Muuttokustannukset” koostuvat siirtäminen palkkioiden ja omaisuuden luovutus.

Yksi merkittävä muutos käyttöön toimenpide on, että kulut, jotka aiheutuvat yrityksen omaisuuden hankinnasta enää katsoa muuttokustannukset, jotka vähennetään siirtäminen voitto ennen veroja.

Verokohtelu

Veronmaksun lykkäystä

Siirtäminen tulo- ja yrityksen siirtäminen aikana aiheutuneet muuttokustannukset voi sisälly tilikauden verotettavaan tuloon ja voida selvittää konsolidoidun aikana siinä uudelleensijoittamiseen päätetään. Toimenpiteissä on enintään viisi vuotta uudelleensijoittamiseen.

Yrityksen net siirtäminen tulot = siirtäminen tulot-muuttokustannukset

Jossa siirtäminen on valmis vuonna yritys sisällyttää netto siirtäminen tulojen verotettavaa tuloa kyseisen vuoden osalta veron laskemiseksi.

Siirtäminen tappioiden vähentäminen

Negatiivinen kuluttua vähentämällä muuttokustannukset siirtäminen tuloista yrityksen katsotaan siirtäminen tappiot. Jokin seuraavista tavoista voi valita siirtäminen tappioiden verokohtelusta:

Vähentämällä siirtäminen tappiot kertaluonteisesti siinä uudelleensijoittamiseen päätetään

Vähentämällä siirtäminen tappiota ennen veroja saman verran siinä uudelleensijoittamiseen päätetään kolmeksi vuodeksi

Tappio siirto ajan

Kiina sallii menetys siirto ajan veronmaksajille verovuonna aiheutuneet menetykset. Yritys voi siirtää tappiot verovuoden seuraavien vuoden ajan; eli se on seuraavan vuoden tulot kumoavat tappiot. Tällöin siirto-ajan voi olla enintään viisi vuotta.

Jos jäljellä tappioita ei ole vielä tehty ennen siirtymistä, siirtäminen ajan yrityksen voi vähennettävä menetys siirto ajan.

Lisäksi toimenpiteet edellyttävät yritysten käyttäytymistä eri verotuksen hallinnosta ja kirjanpidosta siirtäminen tulojen, muuttokustannukset ja siirtyneiden varojen verokohtelua. Jätämme huomiotta tämän vaatimuksen yritysten tuloverosta hoitoa niiden on suoritettava osalta siirtämiseen liity politiikan sijoittumiseksi.

Ilmoitus

Ilmoitus selvennetään, että jos siirtäminen sopimuksen käytäntöihin perustuvan yrityksen siirtäminen-projekti on allekirjoitettu ennen päivää, jona toimenpiteet (1. lokakuuta 2012), mutta siirtäminen selvitystilaan sen ei valmistunut aikaisemminkin, omaisuuden ostaa jälleenrakentamisen aikana tai tuotantoprosessin uudelleen yrityksen verotettujen siirtäminen tulojen muuttokustannukset.

Veron perustana omaisuuseriin, edellä mainittu yritys ei sisällytetä siirtäminen korvausta ja siirtäminen sopimuksia käytäntöön perustuva siirtäminen yritysprojektien jälkeen 1 päivänä lokakuuta 2012, ne suoritetaan toimenpiteen mukaan.

Lisäksi aikana tuotannonsiirtoprosessista takavarikoituun omaisuuteen, joka antaa hyödykkeen korvaavan menetelmän, hyödykkeen korvaaminen sai verotettavaa hankintameno on oltava nettoarvo omaisuuden pakkolunastettu sekä kaikista veroista ja maksuista aiheutuvat.

 

Ilmoitus on takautuvasti effectiv

Cruse ja Associates

READ MORE ARTICLES:

http://cruseandassociates.quora.com/

http://www.good.is/posts/cruse-and-associates-accounting-the-new-anti-money-laundering-law

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s